Wist u dit al?

In 2009 is een op de vijf te koop staande huizen weer voor langere tijd van de markt gehaald. De verkopers zagen het niet meer zitten (Bron: Dankers & Frank)
 

Registratie






Wachtwoord kwijt?

Hoofdpagina
Wordt correspondent! PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Henk Klöpping   
maandag, 20 november 2006
Pagina met tekstBuitengebiedbewoners met schrijftalent en een neus voor nieuws worden opgeroepen correspondent te worden voor de SBB webstek. 

Het Bestuur van de SBB meent dat wij, om de belangen van mensen te kunnen verdedigen, die mensen de mond moeten gunnen. Uitwisseling van nieuws en wetenswaardigheden zien wij als een van onze taken. Daarbij ligt de focus uiteraard op de bewoners van de buitengebieden.

Daarom vormt het Bestuur vanaf vandaag een redactie, die op deze plek nieuws en wetenswaardigheden publiceert. Na enige tijd zullen wij een nieuwe redactie vormen die bestaat uit correspondenten.  Dat zjin  bewoners van of rond buitengebieden met een meer dan gemiddelde schrijfvaardigheid en de mogelijkheid om actief nieuws te vergaren.
Deze correspondenten leveren nieuws in de vorm van artikelen aan. Deze worden door de redactie beoordeeld en bij gebleken geschiktheid en na mogelijk noodzakelijke redactionele aanpassing, als SBB nieuwsitem op onze website geplaatst.

Overigens kunt ook ook een meer persoonlijke visie op zaken geven. Een correspondent levert dergelijke nieuws dan aan onder de kop 'persoonlijk'.  De SBB plaatst dergelijke artikelen integraal, maar slechts bij uitzondering anoniem en dan uitsluitend als naam en toenaam van de schrijver bekend en geverifieerd zijn bij de redactie.

De SBB werkt landelijk. Immers, of u nu in Limburg of op een Waddeneiland woont, als u in een buitengebied woont heeft u vergelijkbare problemen, uitdagingen en oplossingen. U heeft vast nieuws waar wij als Bestuur wat aan kunnen hebben, maar waar vooral andere buitengebiedbewoners wat aan kunnen hebben.

Om correspondent te worden dient u zich aan te melden op onze website. Vervolgens kun u contact opnemen met het Bestuur (via de link 'Neem contact op' in het hoofdmenu) en verzoeken om correspondent te worden.

De SBB is een non-profit organisatie die geen vergoedingen geeft voor bijdragen.

 
< Vorige   Volgende >
blumill.gif

Uw mening graag

Woningbouw in Slochteren?
 
© 2024 Stichting Belangenorganisatie Buitengebieden