Wist u dit al?

Hypotheekschuld Ned. in 1996: 160 miljard euro hypotheekschuld Ned. in 2009: 609 miljard euro!
 

Registratie






Wachtwoord kwijt?

Hoofdpagina
De stoel komt! PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Socialistische Partij LWG Slochteren   
woensdag, 1 juni 2011
[Bron: ingezonden stuk in het Bokkeblad van 1 juni 2011] In 2005 bleek dat Slochteren slecht werd bestuurd. De burgemeester wuifde dat weg. In 2006 werd de bevolking weer gevraagd: 85 procent zei geen invloed te hebben op het bestuur. Opnieuw werd het weggewuifd. Bekend zijn de acties tegen het woningbouwbeleid. Ingezonden brieven, verzet, rechtzaken – maar de Gemeente bleef zeggen dat de bevolking achter hun plannen stond. Honderdvijftig Slochtenaars tekenden recent nog tegen de plannen. Het helpt niet.

Ondertussen wordt duidelijk dat het goed fout zit. Het plan “Meerstad” dreigt heel erg mis te lopen. Nu schuift de gemeente de schuld op de provincie. Maar de bestuurders krijgen hun centen gewoon doorbetaald, het volk dreigt ondertussen voor 6000 euro per kop het schip in te gaan.

Een mandaat voor vier jaar is geen vrijbrief om te doen wat je zelf wilt. De SP meent dat het volk veel vaker moet worden gehoord. En er moet dan niet alleen worden geluisterd, maar ook iets mee worden gedaan.

Misschien wilt u ook wel eens op de stoel van de wethouder zitten en uw mening kenbaar maken?

Dat kan de komende weken: de SP komt bij u langs met de stoel van de wethouder! En u mag er in gaan zitten en zeggen wat u wilt – wij luisteren goed en zullen wat wij horen vertalen in acties. Wie weet komt u nog wel op TV ook!

De SP meent dat er maar één manier is om het volk te raadplegen: het volk raadplegen. Aanbellen, vragen, opschrijven wat u zegt, analyseren en er wat mee doen. Hou daarom deze krant goed in de gaten: wij zullen aankondigen waar we komen en waar wij de stoel van de wethouder zullen opstellen.

Wilt u ons hierbij helpen? Neem dan contact met ons op! Blijf niet aan de kant staan!

LWG SP Slochteren, < Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken >

 
< Vorige   Volgende >
blucow.gif

Uw mening graag

Woningbouw in Slochteren?
 
© 2024 Stichting Belangenorganisatie Buitengebieden